Noen gang hatt lyst til å lage mat som de gjør på gatekjøkkenet eller på favorittrestauranten din? Med en god airfryer kan du gjøre akkurat det! Les videre for noen tips!

FRITYRKOKER UTEN OLJE

Det finnes alltids en bedre måte å gjøre ting på, og om man har muligheten til å redusere forbruket av matolje bør man vel gjøre det? Spesielt med tanke på at en airfryer gjør samme jobben, bare uten olje, men med luft! Du får den samme sprøe overflaten bare med mye mindre fett. Det høres vel ganske optimalt ut? Du kan velge selv hva du ønsker å fritere, uansett om det er pommes frites, eller kylling kanskje! 

Les vår stor guide: Airfryer test

For å gjøre en lang historie kort så er det sånn at luften som er inne i kokeren blir fordelt 360 grader, det vil si at du får en perfekt varmefordeling med luft. Med mange av maskinene kan du bare sette tiden og temperatur og trykke på start. I mellomtiden kan du gjøre noe helt annet da resten går av seg selv. Både sunt og effektivt!

FRITYRSTEKT KYLLING I AIRFRYER?

Dette er noe som også er mulig, og det jo ikke akkurat en veldig komplisert prosess. Har du for eksempel en airfryer fra Phillips kan du bare sette kyllingen i kurven som kommer med. Du kan naturligvis tilberede kyllingen som du vil i forkant, det vil si med grønnsaker og sitron satt på om du vil ha det.

Selve tilberedningen foregår stort sett på samme måte, og når du skal tilberede den kan du sette airfryeren på 180 grader og steke i 30 til 40 minutter. 

Da kommer du til å få en fremragende sprø overflate som du kommer til å kose deg med. Vi kan jo innbille oss at når teknologien utvikler seg enda mer kan det bli enda mer moro med en airfryer!

Best i test Airfryer

STEKE VÅRRULLER I OVN ELLER AIRFRYER?

Det kommer jo litt an på hva du liker selv, men det er ingen tvil om at det er en litt lettere prosess å steke vårruller i airfryer enn det er i ovnen. I stekeovn må du blant annet pensle rullene med olje, sette dem inn og snu dem hvert femte minutt til de er klare på begge sider. Og sluttresultatet blir definitivt ikke det samme som i fryer, blant annet når det gjelder farge eller smak. Du vil få sprøheten, men det er som sagt mer jobb. 

Om du velger å steke dem i airfryer er det eneste du må gjøre å bare sette dem inn. Du tilsetter ikke olje og du steker dem 200 grader i opp til 12 minutter. Takket være konstruksjonen på en airfryer hvor luften fordeles jevnt i hele maskinen behøver ikke du å gjøre noe mer. Maskinen gjør hele jobben for deg, og når tiden er over har du vårruller som er perfekt stekte, med god smak og farge. For vår del blir jo valget ganske enkelt da, så kanskje en airfryer er verdt å investere pengene i?

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 FRITYRKOKER UTEN OLJE

For å gjøre en lang historie kort så er det sånn at luften som er inne i kokeren blir fordelt 360..

🔍 FRITYRSTEKT KYLLING I AIRFRYER?

Selve tilberedningen foregår stort sett på samme måte, og når du skal tilberede den kan du sette airfryeren på..

🤔 STEKE VÅRRULLER I OVN ELLER AIRFRYER?

I stekeovn må du blant annet pensle rullene med olje, sette dem inn og snu dem..