Hodetelefoner har gjort det utrolig komfortabelt å høre på musikk, hvor enn man er. Det er jo veldig mange fordeler med dem, spesielt om du kjøper et par av høy kvalitet. Det er dog kanskje greit å få litt informasjon også, mer enn du har. Som for eksempel hva støydemping kan hjelpe med!

HODETELEFONER STØYDEMPING

Det er jo ofte slik at når man setter på seg hodetelefoner så vil man på en måte koble seg ut av resten av verden, og komme seg bort litt. Det er noe støydempende hodetelefoner kan gjøre, spesielt fordi de beste av dem kan dempe støyen utenfor nesten helt. Så om du for eksempel er ute og går en tur på byen så vil du ikke høre trafikken, eller om du er på flyet vil flyruten bli enda mer komfortabel da du ikke hører støyen fra motoren eller barnet som gråter ved siden av deg. 

Les også vår stor guide: Hodetelefoner test

MAKROMANN.NO

Greit nok, man bør jo være litt forsiktig, da det faktum at du ikke hører noe som foregår rundt deg kan være litt farlig! Men de beste støydemperne gjør altså nytelsen av musikken enda litt bedre, og det er noe mange er ute etter.

HODETELEFONER TIL BARN

Barn kan bruke hodetelefoner like mye som voksne kan, men med visse forbehold så klart. En ting man definitivt bør unngå om man kan er øreplugger. Det er fordi lyden helst ikke bør går rett inn i trommehinnen til barnet, da et kan være skadelig. Så hodetelefoner er å foretrekke, som dekker hele øret i stedet.

Beste hodetelefoner test

Noe annet man bør være på utkikk etter er om hodetelefonene har volumkontroll eller begrensning. Det finnes mange merker som selger hodetelefoner med begrenset volum, noe som helt klart er noe å vurdere. Barn er sårbare på mange måter, men å kjøpe tilpassede hodetelefoner, både når det kommer til størrelse og begrensning av volum. Og det er lett å finne slike hodetelefoner, da de er tilgjengelige overalt.

BESTE HODETELEFONER TIL TRENING

Det er generelt ikke så stor forskjell på hodetelefoner for bruk til trening og for annen bruk. Men det er visse, som i at de må holde seg bedre på øret. Du beveger deg gjerne ganske mye når du trener, så da nytter det ikke om du hele tiden må fikse og ordne ved øret. De bør gjerne i tillegg være praktiske og enkle å bruke også, da man har andre ting å fokusere på når man trener. Om de ser litt stilige eller designriktige så er jo ikke det å forakte heller.

En siste ting du bør være oppmerksom på er om hodetelefonen du har lyst til å kjøpe er robust laget eller ei. Det er jo mye bevegelse når du trener og de kan plutselig falle av, så at om de tåler en støyt er det en stor fordel. Et godt kjøp er jo de hodetelefonene som fester seg rundt hele øret ditt og som dermed bortimot ikke har sjanse til å falle av. De kommer også med god lyd, så de er midt i blinken!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 HODETELEFONER STØYDEMPING

Det er noe støydempende hodetelefoner kan gjøre, spesielt fordi de beste av dem kan dempe støyen utenfor nesten helt. Så om du for eksempel er ute og går en tur på byen...

🔍 HODETELEFONER TIL BARN

Det er fordi lyden helst ikke bør går rett inn i trommehinnen til barnet, da et kan være skadelig. Så hodetelefoner...

🤔 BESTE HODETELEFONER TIL TRENING

Du beveger deg gjerne ganske mye når du trener, så da nytter det ikke om du hele tiden må fikse og ordne ved øret...