Nettbrett har tatt av i popularitet de siste årene, ikke er det så rart heller. De tilbyr flott brukervennlighet og funksjonalitet for både store og små, og det kommer hele tiden nye og bedre muligheter med dem. Her får du noen av dem!

HAR DU HOLDER TIL DITT NETTBRETT?

Nettbrett er som sagt ganske praktiske og lette å bruke, mye på grunn av størrelsen. Men den størrelsen kommer også med en pris, som blant annet at den er tyngre å bære og generelt litt vanskeligere å bruke enn en smarttelefon. Det er naturlig, og bør egentlig ikke ses på som kritikk, spesielt med tanke på at det finnes holdere man kan kjøpe. 

Les også vår stor guide: Nettbrett test

Visse av de man kan kjøpe fungerer nesten på samme måte som tv-stativ gjør, selv om man naturligvis kan ta nettbrettet av når som helst. Pass på å kjøpe en holder som har en sterk og stabil arm, noe som vil gjøre det mye enklere for deg når du trykker og driver med ditt på skjermen!

BØR DU KJØPE NETTBRETT FOR BARN?

Som forelder, eller som voksen, er man alltid litt nølende når det kommer til telefoner og nettbrett til barn. Det er på mange måter naturlig, men noe som egentlig ikke kan unngås. Mange barn jobber jo med nettbrett på skolen, og er i så måte nødvendig for dem. Så er det jo også noe med det sosiale presset og forventningen i å ha det som også er viktig for dem. 

Best i test Nettbrett

I tillegg må man huske at det er mulig å sette på en mengde ulike restriksjoner for bruk av nettbrett, slik at visse sider og videoer ikke er mulige å gå inn på. Når barnet når en viss alder er det vanskelig å hindre dem, men et nettbrett gir dem en mulighet til å ha det gøy samtidig som du kan holde god kontroll og oversikt!

KOBLE NETTBRETT TIL TV

En funksjon som også er ganske gøy og nyttig er det å koble enheten din til TV. Det avhenger litt på hva slags enhet du har, da Apples produkter ikke fungerer like godt med andre merker. Har du derimot et annet merke så blir det straks lettere, selv om alle merker kan kobles med en HDMI-kabel. Gjør du det sånn trenger du tilleggstutstyr for at det skal fungere.

Det beste er om du kan strømme til tv-en din, som for eksempel om du ser på Youtube på nettbrettet ditt, men vil heller se på TV. I tillegg kan du se videoer og bilder som du har på enheten din på TV-en din i stedet. Funksjonene som er tilgjengelige for deg avhenger på enheten din, og hva slags TV du har og det er dessverre ikke en satt industristandard hvor du kan forvente like resultat overalt. Det er litt skuffende, men da vi på mange måter er enda i begynnelsen av denne teknologien kan man forvente store forandringer i årene fremover. Så hvorfor ikke investere i et nettbrett nå?

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 HAR DU HOLDER TIL DITT NETTBRETT?

Men den størrelsen kommer også med en pris, som blant annet at den er tyngre å bære..

🔍 BØR DU KJØPE NETTBRETT FOR BARN?

Mange barn jobber jo med nettbrett på skolen, og er i så måte..

🤔 KOBLE NETTBRETT TIL TV

Funksjonene som er tilgjengelige for deg avhenger på enheten din, og hva slags TV..