Det å trene er i vinden som aldri før, og nå er det lettere å holde oversikt på treningen din. Spesielt om du er en av som liker å ta seg en joggetur en gang i blant! Og det er mye på markedet! 

APPLE WATCH SOM TRENINGSKLOKKE

Apple lager nesten bare gode produkter, så det er ikke så rart at Apple Watch fungerer utmerket som en treningsklokke. Det er jo egen app for det i klokka og du kan fortelle den om hva slags aktivitet du skal sette i gang med. Om det er sykling utendørs, løping innendørs og andre slike ting. Da setter den i gang med en gang du begynner å bevege på deg, og du får oversikt over kalorier, kilometer og om du svømmer, meter. 

Les vår stor guide: Smartklokke test

Den har mange forskjellige funksjoner som hjelper deg å måle mange ulike aktiviteter. Det inkluderer også ellipsemaskin og roing, og om du svømmer har den en forståelse på forskjellen mellom svømming innendørs og utendørs. Hele poenget er at det skal være lettere for deg å ha oversikten over hvordan fremgangen går, og det er mye Apple Watch kan hjelpe deg med sånn sett.

HVA MED EN PULSKLOKKE MED EN OPTISK PULSMÅLER?

Teknologien rundt pulsklokker og det å trene med slike har forandret seg mye gjennom årene og det er mange fordeler med dem som man kanskje ikke hadde tidligere. Det fungerer jo ganske lett, ved at du bare fester klokka på håndleddet på vanlig måte. Da blir det sendt lysdioder gjennom armen og inn på blodårene som blir reflektert tilbake på en sensor. På den måten får den all informasjon du behøver. 

Men det er viktig å huske at du må feste klokken riktig, og at den skal være stram. Men det er visse begrensninger, som i at om du har mørke tatoveringer på området.

Til og med hudfarge, hår på armene og vekt kan avgjøre hvor nøyaktig det fungerer. Men det er svært praktisk når alt sitter som det skal!

SMARTKLOKKE MED SIM KORT

Det er kanskje noe du ikke visste eksisterte, men det har faktisk vært på plass i noen få år nå. Det har kommet et sim-kort som heter eSIM. Det kommer som en minitvilling av ditt opprinnelige kort og kan brukes i en smartklokke altså. Potensielt sett kan det være mange fordeler med et slikt kort, blant annet det at du får nett-tilgang direkte på klokken, selv om telefonen er ute av rekkevidde.

Man får også GPS signal direkte på klokka, så om du er ute av huset og trenger hjelp kan du ringe og be om hjelp, og signalet viser hvor du er. Det er i tillegg til alle funksjonene som tilgang til nett på klokken gir, selv når du ikke har telefonen med deg. Det er på mange måten fremtiden vi prater om her, og det kommer til å være interessant å se hvor veien går videre!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 APPLE WATCH SOM TRENINGSKLOKKE

Om det er sykling utendørs, løping innendørs og andre slike ting. Da setter den i gang med en gang du..

🔍 HVA MED EN PULSKLOKKE MED EN OPTISK PULSMÅLER?

Det fungerer jo ganske lett, ved at du bare fester klokka på håndleddet på vanlig måte. Da blir det sendt lysdioder gjennom..

🤔 SMARTKLOKKE MED SIM KORT

Potensielt sett kan det være mange fordeler med et slikt kort, blant annet det at du får..