Vi lever i en verden der både kvinner og menn ønsker å fjerne hår fra ulike områder på kroppen. Det har derfor blitt utviklet mange metoder som du kan bruke selv hjemme. Å bruke hårfjerningskrem er en svært populær metode. En av grunnene til populariteten er at hårfjerningskrem er både smertefritt og enkelt. I tillegg er det raskt og trygt.

Les vår stor guide: Hårfjerningskrem test

Løser opp hårets struktur

Hårfjerningskremen virker ved at den løser opp hårets struktur. Dermed smuldrer håret opp, og du kan skylle dem av ved hjelp av vann eller bruke den spatelen som følger med. Det vil ta noen få dager før hårene vokser ut igjen.

Det er proteinet i håret som blir brutt ned av kremen. Dette skjer fordi hårfjerningskremen inneholder ulike alkaliske kjemikalier som både bryter ned hårets proteiner og er milde mot huden.

Her er det dog viktig å huske på at all hud ikke har samme grad av sensitivitet, og derfor er det viktig at du finner en krem som passer til deg. Dette kan du gjøre ved å teste kremen på et avgrenset område først. Helst 24 timer før du har tenkt å bruke kremen.

Fordeler med å bruke hårfjerningskrem

Egnet på både større og mindre områder med hår

Hårfjerningskrem er en metode som egner seg på de aller fleste områder med hår. Kremen kan brukes til å fjerne hår på leggene, på ryggen, armene og brystet samt andre steder der du ønsker å fjerne uønsket hårvekst.

Du skal derimot være forsiktig med å bruke kremen på intime områder. Da huden her er mer sensitiv enn ellers.

Slik bruker du hårfjerningskrem

Det er også mulig å bruke hårfjerningskremen i dusjen. Da sparer du enda mer tid. Kremen og håret skylles enkelt av med vann. Huden din etterlates fri for hår, og myk.

Oppsummering

Hårfjerningskrem er en enkel, rask og smertefri metode for deg som ønsker å fjerne uønsket hårvekst. Den fjerner ikke håret ved roten, så du må gjenta behandlingen med jevne mellomrom. Du kan fjerne hår hjemme hos deg selv, og det kan også gjøres i dusjen.

Hårfjerningskremen inneholder stoffer som sørger for å løse opp proteinet i håret. Dermed smuldrer det opp, og du kan fjerne det med vann eller den spatelen som følger med i pakken. Hårfjerningskrem har mange fordeler, blant annet at du slipper å håndtere små sår og skader i huden, slik du ofte må etter barbering.

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 Hårets struktur

Dermed smuldrer håret opp, og du kan skylle dem av ved hjelp av vann eller bruke den spatelen som følger med. Det vil ta noen få..

🔍 Egnet på både større og mindre områder?

Kremen kan brukes til å fjerne hår på leggene, på ryggen, armene og brystet samt andre steder der du ønsker..

🤔 Slik bruker du hårfjerningskrem

Det er også mulig å bruke hårfjerningskremen i dusjen. Da sparer du enda mer tid. Kremen og håret..