Kaffe er godt, og heldigvis er det noe som hele tiden utvikles da man kan kjøpe produkter med nye funksjoner. Ikke så rart kanskje med tanke på hvor mye vi drikker det. Les videre for mer informasjon!

KJØP EN KAFFETRAKTER MED KVERN

Dette er jo litt kult, i at du kan kjøpe kaffemaskiner som kverner kaffen for deg før den kokes. En slik kaffetrakter fungerer jo nesten som en vanlig kaffetrakter, den eneste forskjellen ligger i at man bruker bønner i stedet for ferdigkvernet kaffe fra butikken. Det er jo noe som hjelper med å holde kaffen fersk og smaken på plass, og det er visse forskjeller avhengig på hvilken modell du kjøper. Det er noe som har blitt populært de siste årene, men man må da også finne hele bønner, som ikke alle butikker selger, men som etter hvert har funnet veien i de fleste butikker.

Les vår stor guide: Kaffemaskin test

Det er en litt annerledes måte å drikke kaffe på, og som kan gi en unik opplevelse. Det er en viss tilfredsstillelse i å få sin kaffe på denne måten.

HAR DU PRØVD LUNGO KAFFETRAKTER

Italienerne har gitt oss ganske mye bra! De har gitt oss pizzaen og de har gitt oss en helt unik måte å nyte vår kaffe på. Du har sikkert hørt om espresso og latte, men en like god, men litt mindre kjent, variant er lungo. Den er ganske lik espressoen, men den har mer vann i seg og siden det er varmt vann så drar vannet ut flere smaker enn en vanlig espresso ville gjort. Det gjør at kaffen er litt mildere, og kanskje ikke like nyttig til å sparke trøttheten ut av kroppen din!

Det er mulig å lage en slik kaffe selv, om man følger oppskriftene som finnes, men om du har Nespresso-maskin så er det jo mye lettere. Det høres i hvert fall veldig fristende ut!

Best i test Kaffemaskin

KAFFEMASKIN AVKALKNING

Det å ha en ren kaffemaskin har flere gode fordeler. Blant annet unngår du besk smak, men du bidrar også til en lengre levetid for maskinen din. Og har du en maskin du er glad i er jo det bare smart! Man ser ofte råd om at man bør bruke eddik for avkalkningen.

Og selv om det er en vanlig metode er det ikke den beste. Først og fremst fordi den ikke rengjør så godt, men også for at den etterlater lukt.

Det finnes produkter spesifikt laget for en så god rengjøring som mulig, som blant annet Philips sine rengjøringstabletter. Det er litt ulike prosesser avhengig på hva slags type maskin du har, men det rådes å rengjøre ofte. Spesielt om du ikke ønsker å få en dårlig smak i kaffen din. Så er det også sånn at visse kaffemaskiner har sine egne rengjøringsprogram og forteller når de må rengjøres. Da er det bare å følge bruksanvisningen for å gjøre alt på rett måte. Så lett er det faktisk!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 KJØP EN KAFFETRAKTER MED KVERN

En slik kaffetrakter fungerer jo nesten som en vanlig kaffetrakter, den eneste forskjellen ligger i at man..

🔍 HAR DU PRØVD LUNGO KAFFETRAKTER

Du har sikkert hørt om espresso og latte, men en like god, men litt mindre kjent, variant er lungo. Den er ganske lik espressoen, men..

🤔 KAFFEMASKIN AVKALKNING

Man ser ofte råd om at man bør bruke eddik for avkalkningen. Og selv om det er en vanlig metode er det ikke..