Powerbanks har flere ulike nytter for en bruker, og det faktum at den kan fylle dine enheter med strøm uansett hvor du er, og for flere dager, er utrolig nyttig. Og det er jo annen informasjon og tips som kan være fint å vite om!

POWERBANK PÅ FLY

Det å ha med seg powerbank på fly kan virke litt overflødig, spesielt om det er at par timers flytur du skal på. Men om du har lite strøm, eller har et nettbrett eller laptop du vil se en film på så blir det plutselig veldig nyttig. Ikke minst om flyturen er litt lenger, om du skal for eksempel fly til USA eller lignende distanser. I dag kan man jo kjøpe powerbanks som selv holder i mange uker, og som du kan bruke til å lade flere enheter på samme tid. Det gjør at du aldri behøver å kjede deg på flyet da batteriet ikke blir tomt. 

Les også vår stor guide: Powerbank test

MAKROMANN.NO

Dog er det greit å vite at det er kun batteri som har maks 160wH som kan tas med på flyet. Er det mellom 100 og 160 må du få tillatelse fra flyselskapet, alt under kan du ta med deg uten tillatelse. Det er viktig å huske.

POWERBANK MED SOLCELLE

Det er mange ting som finnes her i verden som man kanskje ikke helt trodde var mulige. Blant annet det at det finnes powerbanks å kjøpe som har solcellepanel. Det er jo perfekt på mange måter, da du kan bare henge batteriet på utsiden av ryggsekken eller la den ligge ute i sola om du er på stranda så lades den sakte, men sikkert.

Det er som er så bra med det er at du ikke er avhengig av strømuttak i det hele tatt. Men du er dog avhengig av sola, så om det ikke finnes sol der du er så blir det litt verre igjen. 

Men som en ide, og som en mulighet, er det jo glimrende og vel verdt å ha, om enn bare fordi det finnes!

HVORDAN LADER MAN EN POWERBANK

Den ene måten har vi jo nevnt ovenfor, ved at om den har solcellepanel så kan du lade den med sol! Ellers er det USB-kabler det går i, og du kan bruke USB-A, som er den litt eldre typen, til USB mikrokabel, som de fleste nye telefoner kommer med i dag. Om du vil lade telefonen din samtidig som du lader powerbanken kan du få deg en litt lenger kabel, men for en mer effektiv oppladning lønner det seg faktisk med en kortere kabel. 

Det er jo litt opp til enhver i forhold til hva man tenker rundt det, og behovet man har. Teknologien er uansett den samme, uavhengig om det er for ladning av telefon, nettbrett eller powerbank. Men det tar jo lenger tid å lade en powerbank på grunn av kapasiteten den har. Så om du skal ut på tur lønner det seg å la den stå til ladning over natten!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 POWERBANK PÅ FLY

Men om du har lite strøm, eller har et nettbrett eller laptop du vil se en film på så blir det plutselig veldig nyttig. Ikke minst om flyturen...

🔍 POWERBANK SOLCELLE

Det er jo perfekt på mange måter, da du kan bare henge batteriet på utsiden av ryggsekken...

🤔 POWERBANK SOLCELLE HVORDAN LADER MAN EN POWERBANK

Ellers er det USB-kabler det går i, og du kan bruke USB-A, som er den litt eldre typen, til USB mikrokabel, som de fleste...