Teknologien har eksplodert de siste 30 årene, og i dag eier de fleste av oss en bærbar datamaskin. Enten man bruker laptopen til jobb, fritid eller studier, er det veldig praktisk å kunne ta den med seg dit man ønsker. 

EN ERGONOMISK OPPLEVELSE MED LAPTOP STAND

For å gjøre opplevelsen med en bærbar datamaskin så ergonomisk riktig og behagelig som mulig, er det lurt å investere i en laptop stand. Det er et lite helende bord som man setter den bærbare datamaskinen på. Ikke tar det stor plass, og man kan enkelt ta den med seg når man skal ut på farten sammen med laptopen. En laptop stand vil da kunne være med på å forebygge nakkesmerter, dårlig positur og øyeproblemer – problemer som ofte dukker opp hvis den bærbare datamaskinen står rett på bordet.

Les vår stor guide: Bærbar PC test

En bærbar datamaskin er utviklet for å være i øyehøyde, ikke et objekt vi må se ned på. Du må også huske på å være rett i ryggen og ha bøyde albuer i en 90 graders vinkel. Takket være en laptop stand, kan du oppnå en stilling som vil være bra for deg. Dette gjør også laptop standen til et ergonomisk støtteapparat, slik at du tar vare på helsen din over tid.

TA VARE PÅ LAPTOP BATTERIET

Det er selvfølgelig alltid lurt å ha et fulladet batteri når du skal ta med den den bærbare datamaskinen ut. Av og til kan det være vanskelig å finne et strømuttak, spesielt et som i tillegg gir deg maksimal komfort til å kunne bruke laptopen. En annen ting man må huske på med batteriet, er å ta godt vare på det. For å gi batteriet lang levetid og vedlikeholde det på best mulig måte, er ved å ikke la det overopphete seg. Alle datamaskiner, bærbar eller ikke, har innebygde vifter for å prøve å holde seg kjølig.

Med en laptop stand vil du kunne la den bærbare datamaskinen stå i en skrå stilling, og dermed spare batteriet for mye unødvendig varme. Hvis du virkelig ønsker optimal kjøling for batteriet, kan du også få en laptop stand med innebygd vifte – da har både den bærbare datamaskinen og det lille bordet vifter for å ikke la batteriet bli for varmt. 

Når du kjøper en bærbar datamaskin, bør du også finne en som enkelt kan bytte batteri. Ofte er det batteriet som har minst levetid, og dersom det er enkelt å skifte ut, kan du beholde den bærbare datamaskinen gjennom flere batterier. 

BLI MOBIL MED EN LAPTOP SEKK

De fleste ryggsekker for bærbare datamaskiner kommer med en polstret lomme slik at laptopen din ligger i riktig stilling. I tillegg kommer de med høy komfort-faktor, da de ofte har ekstra polstring i både selene og ryggen. På den måten er det behagelig å bruke den, og gi jevn vektfordeling utover skuldrene dine. Enten du skal på jobb, skole, i et møte eller holde et foredrag, vil en laptop sekk komme godt med.

I en laptop sekk er det også mulig å pakke flere essensielle småting som du trenger, ofte i smarte lommesystem på sekken. Det betyr at uansett hvilket formål du har med å bruke en laptop sekk, så vil behovet bli dekket. Du kan selv gjøre din laptop sekk personlig.

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 EN ERGONOMISK OPPLEVELSE MED LAPTOP STAND

En laptop stand vil da kunne være med på å forebygge nakkesmerter, dårlig positur og øyeproblemer - problemer som..

🔍 TA VARE PÅ LAPTOP BATTERIET

For å gi batteriet lang levetid og vedlikeholde det på best mulig måte, er ved å ikke la det..

🤔 BLI MOBIL MED EN LAPTOP SEKK

På den måten er det behagelig å bruke den, og gi jevn vektfordeling utover skuldrene dine. Enten du skal på..