En høytrykkspyler er viktig i ethvert hjem. Spesielt kanskje om man bor i hus i stedet for leilighet. Det er jo rett og slett mer jobb å gjøre med et hus, både når det gjelder tak, oppkjørsel og andre ting. En høytrykkspyler hjelper deg med å gjøre rent fortere enn du frykter. Det er også andre nytter med en slik maskin, så les videre!

SKUMKANON TIL HØYTRYKKSPYLER

En skumkanon settes på når du skal vaske bilen. Det har stort sett den samme bruken og effekten som skumkanonene du ser når du kjører bilen inn i en vaskestasjon. Kanskje ikke like kraftig, men den gjør jobben i det minste. Den kan hjelpe deg blant annet med å løse opp smuss som du ikke får av med en vanlig hageslange. 

Les også vår stor guide: Høytrykkspyler Test

MAKROMANN.NO

Det er dog viktig å vite at ikke alle skumkanoner passer til alle høytrykkspylere. Forhåpentligvis finnes det koblinger for akkurat din modell, men det er noe som er greit å vite på forhånd. Det er jo mange gode fordeler ved det å kjøpe skumkanon, hvor blant annet jobben din blir mye enklere!

SANDBLÅSING MED HØYTRYKKSPYLER

Det samme kan man jo si om man kjøper en sandblåser til. Det er kanskje greit å være litt mer forsiktig med slikt utstyr, da det kan gjøre stor skade på overflater du ikke vil at den skal røre. Det er fort gjort at du må male veggen igjen om du retter en sandblåser mot husveggen, så det er noe du vil unngå, med mindre det er poenget! Forsøk også å unngå å sandblåse bilen din, med mindre du vil ha en splitter ny farge for bilen din da!

Men om du bruker det rett kan det være en utrolig fin og effektiv måte for deg å ordne en jobb. Blant annet er det utrolig effektivt om du vil fjerne rust. Det er ganske spesialisert bruk, men veldig hjelpsomt når du trenger det!

KARCHER HØYTRYKKSPYLER FEILSØKING

Kärcher er et veldig kjent og mye brukt merke når det kommer til høytrykksspyling. Det er visse merker som på en måte «eier» et marked, og Kärcher har mye makt sånn sett. Men med det kommer det mye ansvar i forhold til kundene også, da de forventer mer av et slikt merke enn noe annet. Så når en feil oppstår blir det litt mer press på dem enn vanlig. Hva man skal gjøre når din Kärcher høytrykkspyler har problemer avhenger dog på den individuelle modellen. 

Samtidig er det jo sant at mange av maskinene har den samme essensen ved seg, så det er mange like elementer ved dem. Men om du har en splitter ny 2020 modell så er det jo naturlig at den er litt annerledes enn en eldre modell. Om du har litt kunnskap rundt det er det jo perfekt, å feilsøke og se hva som er problemet. Ellers er det nok best å lese brukermanual og eventuelt kontakte Kärcher selv om problemet skulle vedvare over lenger tid!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 SKUMKANON TIL HØYTRYKKSPYLER

Det har stort sett den samme bruken og effekten som skumkanonene du ser når du kjører bilen inn i en vaskestasjon...

🔍 SANDBLÅSING MED HØYTRYKKSPYLER

Det er kanskje greit å være litt mer forsiktig med slikt utstyr, da det kan gjøre stor skade på overflater du ikke vil at den skal røre...

🤔 KARCHER HØYTRYKKSPYLER FEILSØKING

Kärcher er et veldig kjent og mye brukt merke når det kommer til høytrykksspyling. Det er visse merker som på en måte «eier» et marked...