Vinteren er dessverre rett rundt hjørnet, og da kan det være betimelig å gå til innkjøp av en ny jakke. Kanskje har du en fra før av, men en ny, fin en kan vel ikke skade?

DE MEST POPULÆRE VINTERJAKKENE

For noen år siden var det spesielt parkasen som ble veldig populær. Det var en ganske stor jakke, som definitivt holdt deg varm, men var samtidig kanskje ikke den mest praktiske. Men den er fortsatt veldig populær, selv om den kanskje har blitt raffinert litt for å være bedre å ha på seg. 

Les vår stor guide: Vinterjakke for herre

Så har man jo alltids de klassiske dunjakkene, som får deg til å stå ut i mengden. De er kanskje de aller mest elegante jakkene som finnes på markedet, men når det kommer til å holde deg god og varm så gjør de jobben. Det som er positivt med slike jakker er at de er veldig lette å ha på seg, og tynger ikke ned. Det finnes også andre jakker, som er litt mer klassiske i utseendet som er polstret og laget spesifikt for vinteren. Det er også jakker som man kan bruke på andre årstider også. 

Merker som Samsøe Samsøe og Superdry er populære.

KULE HERRE JAKKER FOR HAN

Trenger du derimot en jakke som får deg til å se kul ut er det mye å velge mellom, blant annet en denimjakke. Det er en modell som de aller fleste menn bør ha, og det er en definitiv «kulhet» med en sånn jakke. En lærjakke er heller ikke å forakte, men det er viktig å huske at det er avgjørende hva annet du har på deg, da slike jakker ikke passer med hva som helst. 

Noe annet som gir en flott eleganse er frakker, du vet, sånne som mafiaen har på seg i gamle filmer. Om du kompletterer looken med en slik jakke så kommer du til å se utrolig kul ut. De kan koste litt, men det er det helt klart verdt!

BESTE VINTERJAKKE MERKER FOR VINTER

Et populært merke, som er litt dyrt, er Tiger of Sweden. De produserer kvalitet, men om du behøver noe billigere kan Lyle & Scott være ideell for deg, eller kanskje Jack & Jones.

Men det er jo sånn at kvalitet koster, og om du ønsker å holde deg varm på vinteren samtidig som du ser bra ut kan et merke som Boss og Stormberg hjelpe deg. 

Et annet merke som har steget i popularitet de siste årene er Napapijri, som ofte har det norske flagget trykket på! Så har man kjente merker som Canada Goose og Parajumpers, som kanskje har den absolutt beste kvaliteten. Men så kommer det til prisen da, hvor jakkene deres kan koste nesten 20 000 kroner. Med tanke på hvor mye suksess de har er det tydeligvis mange som synes det er en rimelig pris, og satt opp mot kvaliteten man får så er det kanskje tilfellet også. Det er mange fine jakker der ute, og har du pengene så kommer du til å se bra ut også!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 Populære vinterjakker

De er kanskje de aller mest elegante jakkene som finnes på markedet, men når det kommer til å holde deg god og varm så..

🔍 Kule jakker for herre

En lærjakke er heller ikke å forakte, men det er viktig å huske at det er avgjørende hva annet du har på deg, da slike jakker ikke..

🤔 Vinterjakke merker

De produserer kvalitet, men om du behøver noe billigere kan Lyle & Scott være ideell for deg, eller kanskje..