En god stekepanne spiller en utrolig forskjell på kjøkkenet. Hvis du har en god stekepanne, vil du ha mange flere muligheter foran deg i matveien. 

PANNEKAKE STEKEPANNE

Mange sverger til pannekakefrokost i helgene, og slår til med ulike pannekaker hver eneste søndag. Det er en ypperlig måte å prøve de utallige oppskriftene der ute; sunne pannekaker, dessertpannekaker (det er jo helg!), klassiske pannekaker, glutenfrie pannekaker, veganske pannekaker… listen er uendelig. Derimot er det to viktige ting å huske på under stekingen av pannekaker:

Les også vår stor guide: Stekepanne test

MAKROMANN.NO

For å oppnå best mulig resultat av pannekakene, er det også nødvendig å ha en stekepanne som er egnet til pannekaker. Visste du at det finnes spesialpanner for pannekaker? De kan være en god investering, men det er absolutt mulig å bruke en vanlig stekepanne også. Da må du sørge for at bunnen er tykk, og at det ikke er noen hakk eller skader på den. Hvis du bruker en tynn stekepanne, som de billige teflonpannene, blir de ofte for varme og gir deg nærmest brente pannekaker med ujevnt resultat. Derimot finnes det tykkere teflonstekepanner som gjør en ypperlig jobb.

STEKTE POTETER I STEKEPANNE

En annen stor favoritt blant både store og små er pannestekte poteter. Enten du skjærer potenene i båter eller skiver, passer de sammen med alt av tilbehør, fra kjøtt og fisk til vegetarquicher og salater – eller nytes som en rett i seg selv. Ofte kan det derimot være vanskelig å oppnå et perfekt resultat, og mange har nok opplevd å servere poteter som er nesten litt for godt stekt utenpå og rå inni. Her er noen tips for å få perfekte pannestekte poteter:

Best i test Stekepanne

OSTESMØRBRØD I STEKEPANNE

Ostesmørbrød i mikrobølgeovnen er både enkelt og fristende, men dersom du virkelig skal slå på stortromma og få den beste smaksopplevelsen, bør du steke ostesmørbrød i stekepanne. Enten du velger å bruke smør eller olje, vil det være med på å skape en deilig stekeskrope, og du kan hive på urter rett i stekepanna for å gjøre opplevelsen enda bedre. 

Selv om det kanskje blir en mer grisete fryd enn ved ovnssteking, tar ostesmørbrød i stekepanne kortere tid, og er perfekt til helgekosen eller dagen derpå. Og, hvis du først prøver deg på pannesteking, vil du neppe gå tilbake til hverken stekeovn eller mikrobølgeovn. Nedenfor kan du se hvordan du lager de aller beste ostesmørbrødene i stekepanne.

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 PANNEKAKE STEKEPANNE

Derimot er det to viktige ting å huske på under stekingen av pannekaker:

🔍 STEKTE POTETER I STEKEPANNE


Ofte kan det derimot være vanskelig å oppnå et perfekt resultat, og mange har nok opplevd å servere poteter som er nesten litt for godt stekt...

🤔 OSTESMØRBRØD I STEKEPANNE

Enten du velger å bruke smør eller olje, vil det være med på å skape en deilig stekeskrope, og du kan hive på urter rett i stekepanna...