En robotgressklipper kan ha mange gode bruksområder for en person hjemme. Først og fremst får den hagen din til å se perfekt ut hver eneste dag, og akkurat slik du vil ha det. Noe som tross alt er hele formålet med det, og at du ikke trenger å gå rundt med en gressklipper å gjøre det. Men så er det visse ting som er greit å vite om en robotgressklipper før man kjøper en. Og uansett, litt generell kunnskap er aldri å forakte!

BYGGE HUS/GARASJE TIL ROBOTKLIPPER

Det virker kanskje som litt overflødig det å bygge et hus til robotklipperen din, men det er noe som kan forlenge levetiden til produktet avseverdig. Det kan jo spekuleres i at du bare setter den i garasjen når du ikke bruker den, men med tanke på at du også kan bygge en automatisk garasjeport høres det jo litt kult ut. Det gjør at robotklipperen setter i gang med klippingen da du har programmert den til å gjøre det, og du trenger ikke å tenke på sånne ting.

Les også vår stor guide: Robotklipper Test

MAKROMANN.NO

Det er ikke så vanskelig å gjøre som man kanskje skulle tro, så du bør ta en titt på det, om du er dyktig med hendene!

BEGRENSNINGSKABEL TIL ROBOTKLIPPER

Det er jo ofte sånn i Norge at vi har klart avgrensede tomter. Det er gjerne et gjerde eller en hekk der, så vi vet hva som eies av hvem. Men om du ikke har det, som man f.eks. ser i USA, eller om man har en veldig stor plen kan en begrensningskabel være på plass. 

Den hjelper deg med to ting, først definerer den klippeområdet. Så om klipperen din ikke har den største arbeidskapasiteten kan du begrense uten problemer. Det kan også brukes som ledekabel. Det er mye nytte i slik bruk, selv om man kanskje innbiller seg at robotklipperen tar seg av hele plenen på en gang. Det er også greit om du vil at den skal holde seg unna et visst område, eller ikke komme for nærme veggen.

GPS FOR ROBOTKLIPPER

I dag kan du også kjøpe en robotklipper som kommer med GPS. Det er mange fordeler ved å ha GPS, utenom det at du kan skryte til vennene dine om det. Blant annet hjelper det deg å holde oversikten over hvor robotklipperen er, da en klipper med GPS kommer med app. Det betyr at du kan koble til hvor du enn befinner deg i verden for å se hva som foregår.

Enda mer avansert er det faktum at du også kan bruke GPS for å planlegge klippingen og fortelle den om hvilke områder den skal fokusere på. Det er kanskje spesielt nyttig om du har en litt større plen og du trenger litt mer kontroll over prosessen. Så klart, det kommer mange flere funksjoner med når du har GPS og om det er sånn at du skal kjøpe en robotklipper kan det være smart å se etter en som har GPS også. 

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 BYGGE HUS / GARASJE TIL ROBOTKLIPPER

Det kan jo spekuleres i at du bare setter den i garasjen når du ikke bruker den, men med tanke på at du også kan bygge en automatisk...

🔍 BEGRENSNINGSKABEL ROBOTKLIPPER

Men om du ikke har det, som man f.eks. ser i USA, eller om man har en veldig stor plen kan en begrensningskabel være på plass...

🤔 ROBOTKLIPPER GPS

Det er mange fordeler ved å ha GPS, utenom det at du kan skryte til vennene dine om det. Blant annet hjelper...