Jeg er sikker på at alle har hørt om skjeggolje nå. Men mange av dere vet kanskje ikke at det er mange måter å bruke det. Så jeg tenkte jeg skulle dele noen måter jeg bruker det i hverdagen.

Nå kan dette virke som sunn fornuft og det er den vanligste måten å bruke skjeggolje. Når du bruker skjeggolje til skjegget ditt, vil du redusere og reparere flisete tupper, holde ansiktshåret pent og selvfølgelig lukte fantastisk. Men dette er bare en del av det som er bra med skjeggolje.

Les vår stor guide: Skjeggolje test

Skjeggolje for ansiktet

En av de største misforståelsene med skjeggolje er at det kun er for skjegget ditt, men sånn er det ikke. Det er egentlig laget for HUDEN UNDER SKJEGGET DITT.

Dette er faktisk den beste måten å bruke skjeggolje og det er grunnen til at den ble laget i første omgang. Den er laget for å etterligne den naturlige sebumoljen som holder ansiktet fuktig. 

Har du noen gang opplevd at skjegget klør? Visste du at det er fordi huden er veldig tørr. Etter hvert som du får skjegg, arbeider kroppen hardt for å produsere nok olje til å holde skjegget, håret og huden myk, men det den klarer rett og slett ikke å holde tritt. Skjegget vil trekke oljen vekk fra ansiktet og gjøre huden tørr, kløende og irritert. 

Ved å bruke skjeggolje under skjegget og inn i huden, vil du fjerne irritasjon og holde huden sunn, slik at du opplever bedre skjeggvekst. Jeg anbefaler at du alltid bruker olje under skjegget først og deretter avslutter med olje på skjegget, før du bruker skjeggsmør. 

Bruk skjeggolje i håret

Våre skjeggoljer er 100% naturlige og består av vegetabilsk olje i høyeste klasse. Vi bruker argan, jojoba og druefrø i alle skjeggoljer og det er en sinnsykt god fuktighetskrem. Jeg har funnet ut at det fungerer bedre i håret mitt enn de fleste hårprodukter som er på markedet!

Om du har kortere eller lengre hår, kan du bruke skjeggolje i endene eller arbeide den jevnt gjennom, så det blir som en leave-in balsam for håret. Jeg elsker at det holder håret fuktig, redusere slitte tupper og ikke minst gjør matcher det lukten på skjegget, slik at du ikke får to konkurrerende dufter. 

Skjeggolje er bra for tatoveringer

De som har tatoveringer, vet betydningen av å holde huden fuktig. Fuktighetskremer arbeider for kroppen, men det er lurt å bruke kvalitetsprodukter på tatoveringer for å holde fargen og kvaliteten på blekket fint så lenge som mulig.  

Bruk skjeggolje som parfyme

Når du bruker skjeggprodukter er det ikke nødvendig å bruke parfyme. Det er ikke så attraktivt med konkurrerende dufter og hvis du har duft i skjegget, samt deodorant og parfyme, så kan det bli litt mye.

Dersom du går ut for kvelden eller bare ønsker litt mer duft, så kan du bruke skjeggolje som parfyme. Ta et par dråper på håndleddet eller nakken, så kan du være sikker på å bli lagt merke til. Det kan også være lurt å bruke kun en eller to dråper. Ikke være den fyren du kan lukte at kommer rundt hjørnet. Selv om det er en god lukt, behøver den ikke å være overveldende. 

Avsluttende tanker

Uansett om du bruker skjeggolje eller andre produkter, så bør du bruke det daglig på skjegget. Hvis du ikke har gitt det en sjanse enda, er det på tide å se hvor fornøyd du blir.

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 Skjeggolje for ansiktet?

En av de største misforståelsene med skjeggolje er at det kun er for skjegget ditt, men sånn er det ikke. Det er egentlig laget for..

🔍 Bruk skjeggolje i håret

Vi bruker argan, jojoba og druefrø i alle skjeggoljer og det er en sinnsykt god fuktighetskrem. Jeg har funnet ut at det fungerer bedre..

🤔 Skjeggolje som parfyme

Det er ikke så attraktivt med konkurrerende dufter og hvis du har duft i skjegget, samt deodorant og parfyme, så kan det bli litt mye. Dersom du går ut for kvelden..