Hvordan og Hvorfor vi Tester

Målet med alle våre tester er å hjelpe deg med å finne det beste produktet for deg. Uansett budsjett og preferanser.

Å kjøpe et nytt produkt kan ofte bli et ganske tidkrevende, og noen ganger dyrt prosjekt. Det er mange produkter å velge mellom, og det kan være vanskelig å navigere gjennom alle områdene.

Målet med testene våre er å spare deg så mye tid som mulig på forskning, men også å øke sjansene for at du finner produktet som passer best for deg og dine behov.

Det er sjelden en «one-size-fits-all», og av den grunn har vi alltid minst to produkter i hver kjøpsguide. Vi kategoriserer alltid hvert produkt, slik at du fra begynnelsen vet hvilken type bruker det passer best.

Jo mer kunnskap du har om produktene og markedet, desto større sjanse har du for å gjøre et godt kjøp. Vi gjør derfor vårt ytterste for å markere alle fordeler og ulemper med hvert produkt.

Det vi fokuserer på

Nøyaktig det vi ser på i testene våre, kan variere mellom produktene, avhengig av funksjon. Generelt sett ser vi hovedsakelig på:

Vi publiserer og viser bare produkter vi tror på – de vi tror er den beste verdien i sitt segment. Så for å bli oppført må du oppfylle et godkjent nivå i kriteriene ovenfor.

Hvordan testene våre utføres

Testene våre følger en spesifikk prosess, slik at vi kan gi deg en så objektiv, bred og detaljert vurdering av hvert produkt som mulig.

Siden smak og opplevelser kan variere mye, stoler vi ikke bare på våre egne tester – vi følger også nøye med på hva andre forbrukere synes.

Her er prosessen vår for hver test:

  1. Gjennomgå butikker, tester, anmeldelser, forum, nyheter og videoer for å identifisere de mest populære og høyest rangerte produktene.
  2. Vi tester og vurderer produktene ovenfor, så langt vi har tilgang til dem.
  3. Enten vi har tilgang til produktet eller ikke, gjør vi nå undersøkelser for å se hva andre forbrukere synes og har erfaringer med hvert produkt.
  4. Vi filtrerer bort produktene som ikke holder mål. Dette etterlater oss med produktene som har fått de høyeste vurderingene fra oss og eksterne anmeldere.
  5. Vi skriver nå den siste anmeldelsen av hvert produkt som gjorde det til vårt beste innen test. Gjennomgangen er et sammendrag av våre og tredjeparts testernes erfaringer og meninger om produktet.

Research

Som du kan se, er forskning en stor del av vår prosess og evaluering av hvert produkt. For å gi deg en så bred, ekte og detaljert anmeldelse som mulig, prøver vi å finne så mange eksterne tester som mulig.

Dette betyr at vi leser tester, anmeldelser, foruminnlegg og Youtube -klipp for å se hva andre forbrukere tenker og har erfaringer.

Majoriteten av forskningen vår kommer fra:

Evaluering

Når vi vurderer hvert produkt, tar vi hensyn til både våre og andre korrekturleseres sluttresultater. Ingen mening oppveier den andre.

Fordi vi samler meninger fra så mange eksterne stemmer, håper vi å gi en så bred oversikt som mulig. Vi ønsker å kunne identifisere alle styrker og svakheter ved et produkt, slik at du enkelt kan se om det oppfyller kriteriene dine eller ikke.

Konklusjon

Skulle du klikke deg gjennom fra nettstedet vårt, til en butikk og kjøpe et produkt derfra – kan vi i noen tilfeller motta en viss provisjon for kjøpet ditt.

Dette påvirker ikke kjøpet ditt eller informasjonen på nettstedet vårt.

Vi bryr oss om vårt rykte. Hvis vi ikke liker et produkt, vil vi ikke nevne det. I noen få tilfeller har vi til og med advart om visse produkter, som vanligvis er høyt oppført på andre nettsteders anmeldelser.

Vi har alltid som mål å være ærlige og åpne i vår kommunikasjon og anbefalinger.