Høyttalere i dag er veldig populære, noe som ikke er så rart. Vi hører jo på veldig mye musikk via telefonen, og selv om høyttalerne på telefon er gode lager de ikke så mye lyd akkurat. Og høyttalere i dag kommer med mange fordeler. Les mer her!

HØYTTALER FOR UTENDØRSBRUK

Alle høyttalere kan så klart brukes ute, men noe som er viktig å tenke på er hva slags lydnivå den har. Trenger du for eksempel en høyttaler for en hagefest må den nødvendigvis ha et høyere desibelnivå slik at lyden er tilfredsstillende høy for alle. Rekkevidde er også noe som er viktig å tenke på, for om du kobler den til telefonen din kan det jo hende at du drar telefonen din med deg rundt og glemmer at musikken er koblet til. En annen viktig faktor er det at høyttaleren bør være sprut og vannsikker, men det er noe vi skal gå inn på nedenfor i større detalj. Pass på å være obs på batterikapasiteten på enheten også, for en fest kan vare lenge, og om du må stoppe musikken for å lade høyttaleren blir stemningen fort dårlig!

Les også vår stor guide: Bluetooth høyttaler test

SMÅ HØYTTALERE MED STOR LYD

Selv om høyttalere er ganske små betyr ikke det at de nødvendigvis er dårlige. Med unntak av størrelser som en telefon har så er moderne høyttalere svært gode. De er også relativt billige, mye på grunn av størrelsen og noen av dem er såpass fleksible at de kan festes til flasken. Det blir veldig praktisk og det er klart, om du er villig til å bruke litt mer penger kan du faktisk få veldig god lyd, selv om du bor trangt eller om selve høyttaleren er liten.

Noe annet som man kan tenke på er at små høyttalere ikke tar mye plass, og om du kjøper en som også er trådløs kan du faktisk plassere den akkurat hvor som helst uten at det påvirker negativt på lydkvaliteten! Selve størrelsen bør i det minste ikke være et hinder for deg.

GREIT MED EN VANNTETT BLUETOOTH HØYTTALER

En fest kan jo ofte bli ganske livlig, uansett om du har basseng eller ei. Drinker kan kastes av gårde og mye uventet kan skje som du ikke har oversikt over. Da kan det være greit å kjøpe en bluetooth høyttaler som har høy IPX sertifisering. Jo høyere en slik sertifisering er desto bedre beskyttelse har den. Mot støv, støt, kulde og vann. IPX 7 sertifiseringen er den høyeste, og beste, og betyr at høyttaleren er fullstendig vanntett. Til den grad at du kan holde den under vann i 30 minutter uten at den blir ødelagt!

Såpass praktisk at du kan ta den med på stranda, få sand og søle på den, for så å gå hjem og rense den med vann. Det er noe å være på utkikk etter og vel verdt å betale litt ekstra for. Det betyr at du ikke trenger å kjøpe en ny når du blir litt for full og den gamle ender opp i bassenget!

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 UTENDØRS HØYTTALER

Trenger du for eksempel en høyttaler for en hagefest må den nødvendigvis ha et høyere desibelnivå slik at lyden er tilfredsstillende høy for alle. Rekkevidde er også noe som er viktig..

🔍 SMÅ HØYTTALERE MED STOR LYD

De er også relativt billige, mye på grunn av størrelsen og noen av dem er såpass fleksible at de kan festes til flasken. Det blir veldig praktisk og det er klart..

🤔 VANNTETT BLUETOOTH HØYTTALER

Da kan det være greit å kjøpe en bluetooth høyttaler som har høy IPX sertifisering. Jo høyere en slik sertifisering..