Vi lever aktive livsstiler og er ofte på farten. De fleste av oss sverger til å høre på musikk mens vi er på offentlig transport, løper gjennom skogen eller sykler på spinningsykkelen. Musikk, spesielt musikken vi liker, gjør hverdagen morsommere, og derfor er det lurt å skaffe seg ørepropper man enkelt kan ta med seg på farten.

Les også vår stor guide: Trådløse ørepropper test

ANC – STØYREDUSERENDE ØREPROPPER

Ofte er det ikke nok å bare ha hvilke som helst ørepropper. Hvis du kjøper noen i lavere prisklasse, vil du ikke ha muligheten til å blokkere ut lyden utenfra, og dette er ofte ikke ideelt, spesielt om man befinner seg på et sted med musikk i bakgrunnen. Da må du ofte ta deg til rette med å ikke kunne nyte spillelisten din maksimalt, og høre på lydene fra bilveien eller musikken på treningsstudioet. Ved hjelp av ANC, som er navnet for støykansellerende teknologi, kan du få støydempende ørepropper med aktiv støydemping. De siste årene har dette blitt mer og mer vanlig, da teknologien nå har blitt så liten at ANC kan plasseres i flere modeller av ørepropper. 

TRÅDLØSE ØREPROPPER TIL TRENING

Å trene har utallige fordeler, både mentalt og fysisk. Du kommer i bedre form, øker pulsen og frigjør lykkehormoner. For å gjøre treningsøkten enda bedre, er det ultimat å kunne høre på din favorittmusikk, for å hjelpe deg med å holde både tempo og humøret oppe. Ofte er musikken i bakgrunnen på treningssenter kanskje ikke den du liker best, eller kanskje du foretrekker å løpe utendørs? Da kan det være lurt å investere i et par ørepropper.

De trådløse øreproppene på markedet nå er av høy kvalitet og gjør det enklere å trene – for du slipper unna masse ledninger som du må ha kontroll på. Trådløse ørepropper er også det mest vanlige å bruke under trening, da du slipper unna ledninger som forstyrrer deg under treningsøkten.

Best i test Trådløse Ørepropper

De har lang batteritid, og ofte kommer de med en liten kabel som knytter dem sammen: da kan du enkelt legge dem over nakken når du ikke bruker dem, men likevel unnslipper du ledninger som gnisser mot klærne dine. Noen av de mest moderne øreproppene for trening kommer med ulike vinger, slik at du er garantert en perfekt passform. Da kan du konsentrere deg om treningsøkten uten ekstern støy – så ta løpeskoene på og sync deg inn med bassen!

VANNTETTE ØREPROPPER FOR SVØMMING

Hvis svømming er treningsformen du foretrekker, trenger du ikke lenger å koble av fra hverdagen i en rolig svømmehall. Nå kan du nyte svømmeøkten sammen med spillelisten din, takket være vanntette ørepropper for svømming. For å forsikre deg om at øreproppene tåler en tur i bassenget, er det viktig å sjekke øreproppenes sertifiserting. Vannbeskyttelse måles på en skala fra 0 til 8, og dette er det du kan forvente av de ulike tallene:

KUN HÅNDPLUKKET RABATTER OG KUPONGER BARE NÅR VI FINNER NOE VERDT

Vi verdsetter personvernet ditt. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet

🏆 STØYREDUSERENDE ØREPROPPER

Da må du ofte ta deg til rette med å ikke kunne nyte spillelisten din maksimalt, og høre på lydene fra..

🔍 TRÅDLØSE ØREPROPPER TIL TRENING

Trådløse ørepropper er også det mest vanlige å bruke under trening, da du slipper unna ledninger som forstyrrer deg under treningsøkten. De har lang batteritid, og..

🤔 VANNTETTE ØREPROPPER FOR SVØMMING

For å forsikre deg om at øreproppene tåler en tur i bassenget, er det viktig å sjekke øreproppenes sertifiserting. Vannbeskyttelse måles..